Repway
Διαγράψτε τον λογαριασμό και τα δεδομένα σας
Εισαγάγετε το email που χρησιμοποιήσατε για να συνδεθείτε στην εφαρμογή (για Σύνδεση με Apple, τη διεύθυνση που μοιράστηκε η Apple με την εφαρμογή). Θα σας στείλουμε έναν κωδικό επιβεβαίωσης.
Καλό να γνωρίζουμε
- Τα δεδομένα διαγράφονται αμέσως και οριστικά.
- Οι προπονήσεις που είναι αποθηκευμένες μόνο στο τηλέφωνό σας καταργούνται όταν απεγκαταστήσετε την εφαρμογή.
- Αν App Store ή Google Play η συνδρομή δεν ακυρώνεται αυτόματα — ακυρώστε την στις ρυθμίσεις του καταστήματός σας.
- Μπορείτε επίσης να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στην εφαρμογή: Ρυθμίσεις → Λογαριασμός → Διαγραφή λογαριασμού.