Repway
מחק את החשבון והנתונים שלך
הזן את האימייל שבו השתמשת כדי להיכנס לאפליקציה (עבור כניסה עם אפל, הכתובת שאפל שיתפה עם האפליקציה). אנו נשלח לך קוד אישור.
טוב לדעת
- הנתונים נמחקים באופן מיידי ולתמיד.
- אימונים המאוחסנים רק בטלפון שלך יוסרו בעת הסרת ההתקנה של האפליקציה.
- א App Store או Google Play המנוי אינו בוטל אוטומטית - בטל אותו בהגדרות החנות שלך.
- אתה יכול גם למחוק את החשבון שלך באפליקציה: הגדרות ← חשבון ← מחק חשבון.