Repway
Ջնջեք ձեր հաշիվը և տվյալները
Մուտքագրեք էլփոստը, որն օգտագործել եք հավելված մուտք գործելու համար (Apple-ով մուտք գործելու համար՝ հասցեն, որը Apple-ը կիսել է հավելվածի հետ): Մենք ձեզ կուղարկենք հաստատման կոդը:
Լավ է իմանալ
- Տվյալները ջնջվում են անմիջապես և ընդմիշտ:
- Միայն ձեր հեռախոսում պահված մարզումները կհեռացվեն, երբ դուք հեռացնեք հավելվածը:
- Ան App Store կամ Google Play բաժանորդագրությունն ինքնաբերաբար չի չեղարկվում. չեղարկեք այն ձեր խանութի կարգավորումներում:
- Կարող եք նաև ջնջել ձեր հաշիվը հավելվածում՝ Կարգավորումներ → Հաշիվ → Ջնջել հաշիվը: