Repway
ລຶບບັນຊີ ແລະຂໍ້ມູນຂອງທ່ານ
ໃສ່ອີເມວທີ່ທ່ານໃຊ້ເພື່ອເຂົ້າສູ່ລະບົບແອັບຯ (ສໍາລັບການເຂົ້າສູ່ລະບົບດ້ວຍ Apple, ທີ່ຢູ່ Apple ແບ່ງປັນກັບແອັບຯ). ພວກເຮົາຈະສົ່ງລະຫັດຢືນຢັນໃຫ້ທ່ານ.
ດີທີ່ຈະຮູ້
- ຂໍ້ມູນຖືກລຶບທັນທີ ແລະຖາວອນ.
- ການອອກກຳລັງກາຍທີ່ເກັບໄວ້ໃນໂທລະສັບຂອງທ່ານເທົ່ານັ້ນຈະຖືກລຶບອອກເມື່ອທ່ານຖອນການຕິດຕັ້ງແອັບຯ.
- ອັນ App Store ຫຼື Google Play ການສະໝັກໃຊ້ບໍ່ໄດ້ຖືກຍົກເລີກໂດຍອັດຕະໂນມັດ — ຍົກເລີກມັນໃນການຕັ້ງຄ່າຮ້ານຂອງທ່ານ.
- ທ່ານຍັງສາມາດລຶບບັນຊີຂອງທ່ານໄດ້ໃນແອັບ: ການຕັ້ງຄ່າ → ບັນຊີ → ລຶບບັນຊີ.