Repway
Usuń swoje konto i dane
Wprowadź adres e-mail użyty do zalogowania się w aplikacji (w polu Zaloguj się przez Apple jest to adres udostępniony przez Apple aplikacji). Wyślemy Ci kod potwierdzający.
Dobrze wiedzieć
- Dane są usuwane natychmiast i trwale.
- Treningi zapisane tylko na telefonie zostaną usunięte po odinstalowaniu aplikacji.
- An App Store lub Google Play subskrypcja nie jest anulowana automatycznie – anuluj ją w ustawieniach sklepu.
- Możesz także usunąć swoje konto w aplikacji: Ustawienia → Konto → Usuń konto.