Repway
Fshini llogarinë dhe të dhënat tuaja
Futni emailin që keni përdorur për t'u identifikuar në aplikacion (për Identifikohu me Apple, adresa që Apple ndau me aplikacionin). Ne do t'ju dërgojmë një kod konfirmimi.
Mirë për të ditur
- Të dhënat fshihen menjëherë dhe përgjithmonë.
- Stërvitjet e ruajtura vetëm në telefonin tuaj hiqen kur çinstaloni aplikacionin.
- Një App Store ose Google Play abonimi nuk anulohet automatikisht — anuloje në cilësimet e dyqanit.
- Mund ta fshini edhe llogarinë tuaj në aplikacion: Cilësimet → Llogaria → Fshi llogarinë.