Repway Støtte
Trenger jeg en konto?
Nei. Treningsøktene lagres på telefonen din og fungerer offline. Pålogging med Apple eller e-post er bare nødvendig for å sikkerhetskopiere og bruke premium på flere enheter.
Hvordan flytter jeg treningsøktene mine til en ny telefon?
Logg på samme konto på den nye telefonen (Innstillinger → Konto). Treningsøkter, tilpassede øvelser og innstillinger synkroniseres automatisk. Treningsbilder forblir på den gamle telefonen.
Hvordan fungerer utstyrsgjenkjenning?
Ta et bilde av maskinen og appen foreslår opptil tre matchende øvelser; du velger. Gratisversjonen inkluderer noen få anerkjennelser per dag, premium inkluderer flere.
Hvordan gjenoppretter jeg et kjøp?
Åpne premium-skjermen og trykk på "Gjenopprett kjøp". Hvis du var pålogget, kommer premium også tilbake når du logger på igjen.
Hvordan kansellerer jeg et abonnement?
Abonnementer administreres av butikken: på iPhone — Innstillinger → navnet ditt → Abonnementer; på Android — Google Play → Betalinger og abonnementer.
Slett kontoen og dataene dine
I appen: Innstillinger → Konto → Slett konto, eller på https://api.repway.app/account/delete. Personvernerklæring